headerv2

header mob
WhatsApp LogoInstagram

De laagste hypotheekrente: 10 jaar vast: 1,64% - 20 jaar vast: 2,19% - 30 jaar vast: 2,46%

 

 

Heb je een huis op het oog in Zevenbergen?

Hypotheek in Zevenbergen gezocht? Het kiezen van een huis, en wellicht je eerste huis, is een spannende periode! Heb je je droomhuis op het oog? Dan sta je voor een belangrijke financiële beslissing tijdens een complex proces. Want het afsluiten van een hypotheek heeft grote invloed op je leven. Ga je je hypotheekrente kort of lang vastzetten? Wat zijn de risico’s hiervan? Het is dus van uiterst belang dat je goede keuzes maakt binnen dit traject. Freek Schulz is dé hypotheekadviseur bij uitstek en helpt je graag de juiste keuzes te maken voor jouw hypotheek in Zevenbergen. Als onafhankelijk adviseur vergelijkt hij alle hypotheken en zoekt hij voor jou de gunstigste rentestand. Wij nemen namelijk graag een deel van jouw zorgen uit handen!

Hypotheek Moerdijk doet graag wat extra’s voor jou dus daarom doet Freek nét een stapje extra. Op basis van jouw huidige financiële situatie en je toekomstplannen geeft hij je een persoonlijk advies waarmee je jaarlijks flink kunt besparen op je vaste lasten. Zo kom je ook op de lange termijn niet voor verrassingen te staan. Dat is nog eens onbezorgd wonen in Zevenbergen!

Hypotheekadvies in Zevenbergen

Hypotheek-Moerdijk.nl is al de nodige jaren dé onafhankelijke hypotheekadviseur in de regio Zevenbergen. Als onafhankelijke hypotheekadviseur kunnen wij jou een goed en eerlijk overzicht geven van verschillende hypotheekopties. Omdat wij een uitgebreid netwerk en kennis van woningen in deze regio hebben, weten wij precies welk huis en aansluitend daarbij welke hypotheek in Zevenbergen bij jou past! Wij bieden een volledige begeleiding van A tot Z, van aankoop tot afronding. Onze kracht is een snelle maar professionele afhandeling van jouw hypotheekaanvraag zodat je binnen no-time weet waar je aan toe bent. 

 

Veel gestelde vragen voor een hypotheek in Zevenbergen:

 • Hoeveel kan ik lenen? Hoeveel je maximaal kan lenen hangt van een aantal facturen af: uw inkomsten en uitgaven, uw spaargeld, de hypotheekrente en de waarde van uw woning. Wil je graag weten wat je maximale hypotheek is en wat je maximaal kunt lenen om je huis in Zevenbergen te kunnen kopen? Dat kan met onze handige rekenmodule! In een paar simpele stappen bereken je zelf je maximale hypotheek.
 • Betaal je wellicht te veel voor je huidige hypotheek? Veel Nederlanders doen dit zonder het door te hebben en dat is zonde. Dus heb je al een koopwoning in Zevenbergen maar wil je graag weten of je kunt besparen op je hypotheek? Doe dan de algemene hypotheekcheck en je weet binnen enkele minuten wat je kunt besparen. Want aan het eind van de dag wil iedereen het liefst besparen.
 • Woon je al in Zevenbergen maar heb je wellicht een gezinsuitbreiding of wil je gewoon simpelweg een ander huis kopen in Zevenbergen? Dat kan natuurlijk ook! Doe nu de offertecheck en bekijk of de hypotheek oversluiten een goede optie voor je is. Wij helpen je graag verder met deze beslissing.

 

Contact opnemen

Het afsluiten of overstappen van een hypotheek kan veel stress en vragen met zich meenemen. Freek ontzorgt je graag! Bel ons op het nummer 0168-850647 of neem nu contact op voor een gratis oriënterend hypotheek adviesgesprek bij Hypotheek-Moerdijk.nl. Hopelijk spreken we je snel!

 • Hypotheek Moerdijk
 • Molenstraat 36
  4761 CL Zevenbergen
 • 0168-850647
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Onze handige rekentools:

hypotheek button

 

besparen button

 

oversluiten button

 

Waarom men voor ons kiest:

 • Expert in de regio Moerdijk
 • Volledige begeleiding van aankoop tot afronding
 • Expert in startersleningen
 • Online rekentools en webcamadvies
 • Vaste periodieke update van uw hypotheekaanvraag
 • Snel duidelijkheid over de haalbaarheid

 

 

 

Hypotheek advies via webcam


 

WFT Certificaat erkend hypotheekadviseurfinancieel plannererkend hypothecair planner     efa web    sbb beeldmerk

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok