headerv2

header mob
WhatsApp LogoInstagram

De laagste hypotheekrente: 10 jaar vast: 1,64% - 20 jaar vast: 2,19% - 30 jaar vast: 2,46%

 

 

Wat kost ons Hypotheek Advies?

Wij geven financieel advies. Logisch dat je wilt weten hoe we dat doen en wat de kosten daarvan zijn.  

Het gratis kennismakingsgesprek

Als je bij ons binnenloopt, ben je op zoek naar een mooi huis. Daarom wil je inzicht in je huidige en nieuwe financiële situatie. Om een goed persoonlijk advies te kunnen geven, zal onze adviseur je moeten leren kennen. Wij vragen je dan ook verschillende documenten mee te nemen. Dit eerste kennismakingsgesprek is ter inventarisatie, orientatie en vrijblijvend.

Opdrachtbevestiging met totaalprijs

Besluit je met ons verder te gaan? Dan maken wij een uitgebreide opdrachtbevestiging. Daarin staat precies omschreven wat wij gaan doen en wat daar de totale investering van is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Analyseren en vergelijken

Nu is het verder de beurt aan ons. Wij maken een gedetailleerde analyse van jouw financiële situatie. En stellen aan de hand daarvan het maximale hypotheekbedrag voor je vast. We vergelijken de hypotheken die het best bij jou passen. Wij hebben contact met alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Hierdoor weten we precies wie voor jou het aantrekkelijkste aanbod doet. Zowel op de korte als op de lange termijn.


Het persoonlijk financieel advies

We maken een rapportage van onze bevindingen. Dit is het persoonlijk financieel advies. Daar rollen aanbevelingen en tips uit op basis waarvan jij een weloverwogen keuze kan maken voor jouw toekomst. Uiteraard lichten we dit financieel advies toe in een persoonlijk gesprek.

De hypotheek bemiddeling

Heb je een keuze gemaakt, dan regelen we het afsluiten van de hypotheek. Al het papierwerk wordt uit handen genomen, ook van eventuele verzekeringen. We kunnen alles voor je regelen van A tot Z zoals het juridisch screenen van de koopakte, notaris, taxatie, voorlopige teruggaaf rente-aftrek, belastingaangifte, beheer en controle documenten etc. etc 

We geven je garantie op de beste hypotheek, een looptijd lang! Check onze service:
Grip houden op je financiële situatie.


Adviesgesprek inplannen?

Het eerste adviesgesprek is gratis!

Onze handige rekentools:

hypotheek button

 

besparen button

 

oversluiten button

 

Waarom men voor ons kiest:

  • Expert in de regio Moerdijk
  • Volledige begeleiding van aankoop tot afronding
  • Expert in startersleningen
  • Online rekentools en webcamadvies
  • Vaste periodieke update van uw hypotheekaanvraag
  • Snel duidelijkheid over de haalbaarheid

 

 

 

Hypotheek advies via webcam


 

WFT Certificaat erkend hypotheekadviseurfinancieel plannererkend hypothecair planner     efa web    sbb beeldmerk

 

SFP Advies is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Deze hoef je eenmalig te accepteren. Klik op 'Ok' als je al geïnformeerd bent over het gebruik van cookies.
Informatie Ok